Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Επίθεση Με Βιτριόλι Φωτογραφίεσ - Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη -Νοσηλεύεται στην εντατική ... / Σοκαρισμένοι στη μονή πετράκη μετά την επίθεση ιερέα κατά μητροπολιτών με βιτριόλι / φωτογραφία:

Επίθεση Με Βιτριόλι Φωτογραφίεσ - Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη -Νοσηλεύεται στην εντατική ... / Σοκαρισμένοι στη μονή πετράκη μετά την επίθεση ιερέα κατά μητροπολιτών με βιτριόλι / φωτογραφία:. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά μητροπολίτες, δύο δικηγόροι και ένας φύλακας της μονής πετράκη στο κολωνάκι από εγκαλούμενο ιερέα της μητρόπολης βέροιας. Αναφερόμενος στην επίθεση, είπε πως είναι κάτι που μας προβληματίζει όλους μας γιατί είναι πρωτόγνωρα τα φαινόμενα και χρειάζεται προσπάθεια από πολλές πλευρές για να μη διαταραχθεί η κοινωνική ισορροπία. «πρωτόγνωρο φαινόμενο» χαρακτήρισε την επίθεση με καυστικό υγρό εναντίον επτά μητροπολιτών στη μονή πετράκη ο αρχιεπίσκοπος ιερώνυμος. Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στη μονή πετράκη καθώς επτά μητροπολίτες δέχθηκαν επίθεση με βιτριόλι από ιερέα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ερτ, ο ιερομόναχος θεωρεί την απόφαση άδικη, ενώ φέρεται να είπε στα πρώτα του λόγια στους.

Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν έξι μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Κύριλλος, γλυφάδας, ελληνικού, βούλας, βουλιαγμένης και βάρης κ. Όπως ανέφερε το mega τρεις από τους τραυματίες μητροπολίτες είναι σοβαρά τραυματισμένοι, με εγκαύματα στο πρόσωπο. Σοκαρισμένοι στη μονή πετράκη μετά την επίθεση ιερέα κατά μητροπολιτών με βιτριόλι / φωτογραφία: Οι δύο εξ αυτών έχουν πιο εκτεταμένα εγκαύματα και οι υπόλοιποι πέντε.

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα μίλησε για συγκεκριμένη ...
Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα μίλησε για συγκεκριμένη ... from www.volosday.gr
Σύμφωνα με την ελασ οι επτά μητροπολίτες διακομίσθηκαν στο «λαϊκό» νοσοκομείο με εγκαύματα, όπου και νοσηλεύονται και ο αστυνομικός στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσαν φέρεται να υποστήριξε ο ιερέας που πέταξε βιτριόλι σε επτά μητροπολίτες. Οι επτά μητροπολίτες δέχτηκαν επίθεση από ιερέα που δικαζόταν από το συνοδικό δικαστήριο και επρόκειτο να καθαιρεθεί. Ο εν λόγω κληρικός, σύμφωνα με πληροφορίες, έριξε βιτριόλι κατά των. Κύριλλος, γλυφάδας, ελληνικού, βούλας, βουλιαγμένης και βάρης κ. Η επίθεση με βιτριόλι κατά μητροπολιτών και άλλων συμπολιτών μας συνιστά αποτρόπαια πράξη. Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους. Οι δύο εξ αυτών έχουν πιο εκτεταμένα εγκαύματα και οι υπόλοιποι πιο.

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το συνοδικό δικαστήριο στη μονή πετράκη που ελήφθησαν λίγα λεπτά μετά την επίθεση με βιτριόλι στους επτά μητροπολίτες.

Σύμφωνα με την ελασ οι επτά μητροπολίτες διακομίσθηκαν στο «λαϊκό» νοσοκομείο με εγκαύματα, όπου και νοσηλεύονται και ο αστυνομικός στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Δείτε τις εικόνες από την αίθουσα λίγα λεπτά μετά την επίθεση. Επίθεση με βιτριόλι είχαμε στη μονή πετράκη στο κολωνάκι πριν από λίγο. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν έξι μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Για τη σοκαριστική επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος μητροπολιτών στη μονή πετράκη μίλησε ο αρχιεπίσκοπος ιερώνυμος εξερχόμενος από το λαϊκό νοσοκομείο όπου επισκέφθηκε τους τραυματίες και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας τους. Αναφερόμενος στην επίθεση, είπε πως είναι κάτι που μας προβληματίζει όλους μας γιατί είναι πρωτόγνωρα τα φαινόμενα και χρειάζεται προσπάθεια από πολλές πλευρές για να μη διαταραχθεί η κοινωνική ισορροπία. Σε δηλώσεις που έκανε στην είσοδο του λαϊκού νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες. Επίθεση με βιτριόλι σε μητροπολίτες. Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στη μονή πετράκη καθώς επτά μητροπολίτες δέχθηκαν επίθεση με βιτριόλι από ιερέα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο. Οι δύο εξ αυτών έχουν πιο εκτεταμένα εγκαύματα και οι υπόλοιποι πιο. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το συνοδικό δικαστήριο στη μονή πετράκη που ελήφθησαν λίγα λεπτά μετά την επίθεση με βιτριόλι στους επτά μητροπολίτες.

Οι μητροπολίτες που μετέχουν στο συνοδικό δικαστήριο, ήτοι οι μητροπολίτες κηφισιάς, γλυφάδας, δρυϊνουπόλεως, αρτης, κασσανδρείας και ζακύνθου δέχθηκαν την επίθεση με βιτριόλι από ιερέα, την καθαίρεση του οποίου αφορούσε η συνεδρίαση τους, στην μονή πετράκη. Επίθεση που σοκάρει και ξυπνά άγριες μνήμες από την επίθεση στην ιωάννα, πραγματοποιήθηκε στο κολωνάκι και συγκεκριμένα τη μονή πετράκη. Διαρκής ιερά σύνοδος επίθεση με βιτριόλι μονή πετράκη. Οι δύο εξ αυτών έχουν πιο εκτεταμένα εγκαύματα και οι υπόλοιποι πέντε. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά μητροπολίτες στη μονή πετράκη με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη: Το θύμα είχε λάβει μέρος ...
Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη: Το θύμα είχε λάβει μέρος ... from 1.bp.blogspot.com
Επίθεση με βιτριόλι σε μητροπολίτες. Σοκαρισμένοι στη μονή πετράκη μετά την επίθεση ιερέα κατά μητροπολιτών με βιτριόλι / φωτογραφία: Την επίθεση με καυστικό υγρό πραγματοποίησε ιερομόναχος, που ανήκει στην ιερά μητρόπολη βεροίας και του οποίου τον αποσχηματισμό αποφάσισε το συνοδικό δικαστήριο στο οποίο μετέχουν οι επτά μητροπολίτες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ερτ, ο ιερομόναχος θεωρεί την απόφαση άδικη, ενώ φέρεται να είπε στα πρώτα του λόγια στους. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, επτά μητροπολίτες, με αποτέλεσμα όλοι τους να μεταφερθούν με τραύματα στο λαϊκό νοσοκομείο. Δείτε τις εικόνες από την αίθουσα λίγα λεπτά μετά την επίθεση. Ο ιεράρχης αυτή την ώρα βρίσκεται στο λαϊκό όπου οι γιατροί κάνουν πλύσεις στο μάτι του, και ανάλογα με την ανταπόκριση του ασθενούς θα διακομισθεί στην οφθαλομολογική κλινική του γεννηματάς όπου θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική. Οι μητροπολίτες που μετέχουν στο συνοδικό δικαστήριο, ήτοι οι μητροπολίτες κηφισιάς, γλυφάδας, δρυϊνουπόλεως, αρτης, κασσανδρείας και ζακύνθου δέχθηκαν την επίθεση με βιτριόλι από ιερέα, την καθαίρεση του οποίου αφορούσε η συνεδρίαση τους, στην μονή πετράκη.

Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν έξι μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο.

Διαρκής ιερά σύνοδος επίθεση με βιτριόλι μονή πετράκη. Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Οι δύο εξ αυτών έχουν πιο εκτεταμένα εγκαύματα και οι υπόλοιποι πέντε. Τραυματισμένοι είναι 7 μητροπολίτες, δύο δικηγόροι καθώς και ο φρουρός της μονής. Δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του ως τώρα. Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσαν φέρεται να υποστήριξε ο ιερέας που πέταξε βιτριόλι σε επτά μητροπολίτες. Επίθεση με βιτριόλι σε μητροπολίτες. Εγκαύματα φέρουν οι μητροπολίτες γλυφάδας αντώνιος, κηφισίας κύριλλος, άρτης καλλίνικος, κασσάνδρας νικόδημος. Κύριλλος, γλυφάδας, ελληνικού, βούλας, βουλιαγμένης και βάρης κ. Οι επτά μητροπολίτες δέχτηκαν επίθεση από ιερέα που δικαζόταν από το συνοδικό δικαστήριο και επρόκειτο να καθαιρεθεί. Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσε το συνοδικό δικαστήριο φέρεται να είπε ο δράστης αμέσως μετά την επίθεση με βιτριόλι στους μητροπολίτες στη μονή πετράκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες επίθεση δέχτηκαν οι μητροπολίτες κηφισίας, αμαρουσίου και ωρωπού κ.

Οι τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν ήδη στο νοσοκομείο «λαϊκό» ενώ υπάρχει πολύ μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στην περιοχή. Οι μητροπολίτες που μετέχουν στο συνοδικό δικαστήριο, ήτοι οι μητροπολίτες κηφισιάς, γλυφάδας, δρυϊνουπόλεως, αρτης, κασσανδρείας και ζακύνθου δέχθηκαν την επίθεση με βιτριόλι από ιερέα, την καθαίρεση του οποίου αφορούσε η συνεδρίαση τους, στην μονή πετράκη. Η επίθεση με βιτριόλι κατά μητροπολιτών και άλλων συμπολιτών μας συνιστά αποτρόπαια πράξη. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν επτά μητροπολίτες στη μονή πετράκη με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο.

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Νέο - Οι πρώτες στιγμές ...
Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Νέο - Οι πρώτες στιγμές ... from spoilers.gr
Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Ο ιερέας που επιτέθηκε με βιτριόλι στους μητροπολίτες στην μονή πετράκη, μίλησε για τους λόγους της επίθεσης. Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, επτά μητροπολίτες, με αποτέλεσμα όλοι τους να μεταφερθούν με τραύματα στο λαϊκό νοσοκομείο. Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσε το συνοδικό δικαστήριο φέρεται να είπε ο δράστης αμέσως μετά την επίθεση με βιτριόλι στους μητροπολίτες στη μονή πετράκη. Οι δύο εξ αυτών έχουν πιο εκτεταμένα εγκαύματα και οι υπόλοιποι πέντε. Εγκαύματα φέρουν οι μητροπολίτες γλυφάδας αντώνιος, κηφισίας κύριλλος, άρτης καλλίνικος, κασσάνδρας νικόδημος. Σύμφωνα με την ελασ οι επτά μητροπολίτες διακομίσθηκαν στο «λαϊκό» νοσοκομείο με εγκαύματα, όπου και νοσηλεύονται και ο αστυνομικός στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Κύριλλος, γλυφάδας, ελληνικού, βούλας, βουλιαγμένης και βάρης κ.

Την όρασή του από το ένα μάτι κινδυνεύει να χάσει ο μητροπολίτης κηφισίας, κύριλλος, μετά την επίθεση με βιτριόλι που σημειώθηκε από ιερέα κατά αυτή την ώρα βρίσκεται στο λαϊκό νοσοκομείο όπου οι γιατροί κάνουν πλύσεις στο μάτι του, και ανάλογα με την ανταπόκριση του ασθενούς θα. Οι μητροπολίτες που μετέχουν στο συνοδικό δικαστήριο, ήτοι οι μητροπολίτες κηφισιάς, γλυφάδας, δρυϊνουπόλεως, αρτης, κασσανδρείας και ζακύνθου δέχθηκαν την επίθεση με βιτριόλι από ιερέα, την καθαίρεση του οποίου αφορούσε η συνεδρίαση τους, στην μονή πετράκη. Για τη σοκαριστική επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος μητροπολιτών στη μονή πετράκη μίλησε ο αρχιεπίσκοπος ιερώνυμος εξερχόμενος από το λαϊκό νοσοκομείο όπου επισκέφθηκε τους τραυματίες και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες επίθεση δέχτηκαν οι μητροπολίτες κηφισίας, αμαρουσίου και ωρωπού κ. Από την επίθεση, σύμφωνα με τον σκαϊ, επλήγησαν και δύο δικηγόροι των συνοδικών δικαστηρίων. Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν έξι μητροπολίτες στη μονή πετράκη και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στο λαϊκό νοσοκομείο. Το απόγευμα της τετάρτης (23/6) ένας ιερέας επιτέθηκε με βιτριόλι σε επτά ιερείς που βρίσκονταν στο συνοδικό δικαστήριο, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει. Εγκαύματα φέρουν οι μητροπολίτες γλυφάδας αντώνιος, κηφισίας κύριλλος, άρτης καλλίνικος, κασσάνδρας νικόδημος. Επίθεση με βιτριόλι είχαμε στη μονή πετράκη στο κολωνάκι πριν από λίγο. Διαρκής ιερά σύνοδος επίθεση με βιτριόλι μονή πετράκη. Σοκαρισμένοι στη μονή πετράκη μετά την επίθεση ιερέα κατά μητροπολιτών με βιτριόλι / φωτογραφία: Δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας του ως τώρα. Έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους.

Σοκαρισμένοι στη μονή πετράκη μετά την επίθεση ιερέα κατά μητροπολιτών με βιτριόλι / φωτογραφία: βιτριόλι επίθεση. Οι δύο εξ αυτών έχουν πιο εκτεταμένα εγκαύματα και οι υπόλοιποι πέντε.